Over ons

Over Cafe Y Mas

In het begin…
Koffie was altijd iets voor later. Ik stelde mezelf dan voor op een strand op een Spaans terras, waarbij ik uitkeek op een turkooisblauwe zee. Koffie was voor thuis. Ik zou dan rustig mijn krant kunnen lezen, terwijl de koffie heerlijk geurend binnen handbereik stond.

Koffie was en is een passie die ik vooral met rust en genieten associeerde. Maar hoe vaak krijg je op het werk een beleefd, maar slap kopje koffie aangeboden? Dat kon beter.

image_full_width_text_with_image_section

Ons team

We zijn met Café Y Más begonnen om onze liefde voor koffie met zoveel mogelijk mensen te delen. Koffie van échte horecakwaliteit naar de werkvloer brengen, dat is ons doel.

We zijn als team dan ook altijd bezig om meer te leren over koffie. Afkomst, branding, maalgraad en smaaktonen. Dit alles zodat we onze klanten met de opgedane kennis overal mee kunnen helpen.

Goede en mooie bonen, onze eigen branderij en de daarbij best passende machines creëren samen de perfecte kop koffie voor bij jou op de zaak! Én wellicht ook bij je thuis.

image_full_width_text_with_image_section

Koffiebaas

Ik wilde óók op mijn werk genieten van een fijne kop koffie. Koffie is voor mij namelijk veel meer dan alleen een cafeïneboost. Ik ontdekte dat er veel te kiezen is. Het type bonen, het branden van de bonen en de koffiemachine zijn slechts enkele aspecten die belangrijk zijn voor de smaak van de koffie. Door deze zoektocht kan ik nu ook op mijn werk genieten van een smakelijke kop koffie. En dat gun ik andere mensen natuurlijk ook!

Koffie is meer dan alleen mijn hobby. Koffie is nu ook op het werk smaakvol. En mijn werk ís nu koffie, want genieten kan overal. Juist met koffie!

Saludos, Branko, oprichter van Café Y Más

image_full_width_text_with_image_section

Fietsende Barista

Twee keer per week stap ik op mijn fiets om de hectiek te ontvluchten. Lekker ontspannen door de omgeving om het koppie weer even leeg te maken.

Als vast ritueel, voordat ik de pedalen aanzwengel, pak ik nog even snel twee espressootjes. Heerlijk!

Wie had ooit gedacht dat deze cafeïne boost uit eigen hand zouden komen. Ik niet! Maar nu kan ik wel zeggen dat werk en hobby samenkomen! Beter bestaat niet?!

Koffie is net als fietsen, een uitdagend geluksmoment! Niet stoppen, maar doorgaan!

TringTring, KlingKling

Maarten

image_full_width_text_with_image_section

Koffiefluisteraar

Hi, ik zal mijzelf even voorstellen, Dominic, ook wel bekend als de “koffiefluisteraar”. Buiten mijn werk breng ik graag tijd door met mijn gezin, en wanneer we eropuit trekken, zoek ik altijd wel ergens een gezellig koffietentje om te genieten van een heerlijke espresso.

Op kantoor is mijn favoriet de Picante koffie, deze staat bekend om zijn stevige en pittige smaak. Voor mij is dit de perfecte manier om de dag energiek te beginnen.

En jij? Hoe begin jij je dag? Is het ook met een goede kop koffie? Of heb je een ander ochtendritueel? We horen graag van je!

image_full_width_text_with_image_section

Fijnproever

Als een echte koffie fijnproever, is koffie voor mij een moment van rust om te genieten van de gelaagde smaken die je terug kan vinden in je kopje.

Daarbij zijn 100% Arabica koffies mijn favoriet, waarbij de smaaktonen van de bonen vaak te herleiden zijn naar het land van herkomst.

Ook experimenteer ik graag met Latte Art en verdiep ik me graag in de verschillende methoden van koffie zetten, om zo tot het lekkerste kopje te komen!

Ciao, Giulia

image_full_width_text_with_image_section

Koffiespotter

Voordat ik in het weekend vroeg op sta om eropuit te gaan om vogels te spotten start ik met een heerlijke cappuccino of espresso. Ook zet ik een klein kannetje koffie om dit later in de ochtend in de buitenlucht op te kunnen drinken.

Dat is mijn ultieme geniet moment: vogels, buiten zijn en een kop koffie.

Dat alles zet ik met mijn favoriet – Pica.

Bye Jeltje

image_full_width_text_with_image_section

Koffie Controller

Meestal ben ik de early bird op kantoor. Rustig opstarten met een lekkere cappucino is dan ook mijn vaste ritueel.

Daarna duik ik de cijfers in om alle financiën bij te werken en resultaten te beheren.

Mijn favoriete koffiebonen zijn de Picante, aangevuld met een lekkere dikke schuimkraag van melk.

Paula

image_full_width_text_with_image_section

Onze branderij

Onze ambachtelijke koffiebranderij, waar passie en vakmanschap samenkomen om de meest verfijnde koffie-ervaring te creëren.

Onze toewijding aan kwaliteit begint met de keuze van de beste koffiebonen via direct trade, waardoor we een directe relatie hebben met de koffieproducenten en de hoogste kwaliteit kunnen waarborgen.

Bij elke branding streven we ernaar om de unieke eigenschappen van elke koffieboon te onthullen en te versterken. Ons ervaren team van brandmeesters combineert traditionele methoden met moderne technologie om de perfecte balans van smaak, aroma en body te bereiken.

Beleef meer...
image_full_width_text_with_image_section

Vacatures

Bij Café Y Más is het druk, daarom zijn we op zoek naar jou.

  • Ben jij iemand die snel aan het werk wil?
  • Houd je van koffie en thee?
  • Ben je leergierig?
  • Én ben je op zoek naar gezelligheid en vette uitdagingen?

Kijk dan niet verder en klik op de onderstaande button voor onze vacatures en wie weet sta jij straks ook hierboven te pronken!

 

Bekijk direct onze vacatures!

Kijk hoe het allemaal is begonnen...

Contact opnemen

Heb je hulp nodig bij het vinden van het perfecte koffieapparaat? Met onze keuzehulp vind je ‘m zo!
icon_fixed_keuzehulp_button
Hulp nodig?