Koffieautomaten

Koffieautomaten

  1. Huren of kopen – Wij kijken samen met jou naar de best passende oplossing.
  2. Service – We zorgen er natuurlijk ook voor dat de koffieautomaat altijd werkt, zodat je nooit zonder koffie zit!
  3. Ons rijke aanbod – Café Y Más heeft alles in huis om een complete kantoorkeuken in te richten. En dan bedoelen we ook echt álles.
image_heading_section
single_image
single_image
single_image
single_image
single_image
single_image

ETNA

Deze modellen kunnen op vier verschillende manieren koffie zetten. Espresso, instant koffie, filterkoffie en liquid. De machines worden gemaakt in Doetinchem en zijn er in vier uitvoeringen. Drie verschillende groottes, en een speciale uitvoering met een ingebouwde melkopschuimer.

Zo kun je altijd een automaat kiezen die past bij de grootte van je bedrijf. In combinatie met onze heerlijke bonen zorgen de ETNA-machines voor een fantastische kop koffie onder werktijd.

Bekijk producten
single_image
single_image
single_image
single_image
single_image

YUNIO

YUNIO koffiemachines zijn meervoudig onderscheiden voor hun gemakkelijke en intuïtieve bediening.

Deze koffiemachines zijn ideaal voor op kantoor, voor horecazaken en zelfs voor thuis. Ze zijn degelijk en compact gebouwd, de bonen worden gemalen door duurzame keramische maalschijven en de machines zijn voorzien van een volautomatisch reinigingssysteem.

Bekijk producten
single_image
single_image
single_image
single_image
single_image

FRANKE

De koffieautomaten van FRANKE staan niet alleen op kantoren, maar ook in de horeca. De machines maken koffies van barista-kwaliteit, maar doen ook meer dan dat. Cappuccino’s en latte machiato’s zijn voor deze machines geen uitdaging.

De FRANKE heeft vier verschillende uitvoeringen en een extra model speciaal voor espresso. De machines zijn daarom zowel geschikt voor grote als kleine bedrijven.

Bekijk producten
single_image
single_image
single_image

De Jong Duke

De Jong DUKE is een Nederlands familiebedrijf dat is opgericht in 1897. Al jarenlang creëren wij innovatieve, betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossingen voor de out-of-homemarkt. Met onze lange historie kijken wij uit naar de toekomst. Al onze producten worden met de hand vervaardigd door echte mensen, zonder robots.

Bekijk producten
single_image
single_image

WMF

Het Duitse WMF maakt koffieautomaten die je vooral in de horeca tegenkomt. Deze automaten kun je zonder twijfel vol in het zicht zetten, want het Duitse bedrijf heeft design hoog in het vaandel staan. De automaten zijn natuurlijk niet alleen leuk om te zien, maar zetten ook allerlei soorten koffies.

Met een WMF in de bedrijfskantine is er voor ieder wat wils. Deze koffieautomaten zijn er in vier uitvoeringen, waarvan één speciaal voor espresso.

Bekijk producten
single_image

Aequinox

Aequinox is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2017 in Duitsland en gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van innovatieve, vernieuwende koffiesystemen voor de professionele markt.

Met het oog op in-cup kwaliteit en vernieuwende systemen ontwikkelen wij diepgaande koffiemachines voor de Out of Home en HoreCa markt. Onze R&D-afdeling en ruime ervaring in de internationale koffiesysteemindustrie, we zijn een trots lid van de Aequator Group uit Zwitserland, zoeken voortdurend naar sleuteloplossingen en marktopeningen en tillen dit naar een hoger niveau.

Bekijk producten
single_image
single_image
single_image

FAEMA

Faema is wereldleider op het gebied van traditionele espressomachines.

Al sinds 1945 houdt het Italiaanse Faema zich bezig met de ontwikkeling en productie van traditionele espresso pistonmachines. Met een wereldwijd marktaandeel van 25% is Faema koploper in design en techniek. Faema biedt een breed assortiment handmatige espressomachines. Deze zijn allemaal uitgerust met het wereldberoemde Faema thermosifon-systeem: de beste waarborg voor een constante watertemperatuur.

Bekijk producten
single_image
single_image
single_image
single_image

SAGE

Voor de thuis barista’s. Bekroonde koffiemachines zodat de thuis barista’s met gemak de perfecte koffie kunnen maken. De innovatie in elke machine is een genot. De geuren, kleuren en geluiden van de koffie roepen herinneringen op en creëren er tegelijkertijd nieuwe. Herinneringen die u kunt delen met de belangrijkste mensen in uw leven.  Dat is waarom Sage doet wat ze doen. Luisteren. Obsederen. Innoveren. Testen. Verfijnen. Ontwerpen.

Bekijk producten
single_image
single_image
single_image

MELITTA

Eenvoudige oplossingen voor de keuken thuis: melkschuimspecialisten, veelzijdige alleskunners voor koffieliefhebbers; onze volautomatische Melitta® espressomachines zijn er als hoogstaande apparaten voor iedereen. Zij het de volautomatische espressomachine Solo, Barista T Smart® of CI Touch® : hier is ook jouw droomapparaat onder de volautomatische koffiemachines te vinden.

Bekijk producten

Stel je eigen koffievoorziening samen!

Nog niet zeker welk apparaat het beste bij jou en je bedrijf past? Wij hebben een op maat gemaakte keuzehulp die jou helpt de beste voorziening samen te stellen.

image_full_width_text_with_image_section

Heb je interesse?

Heb je interesse in een van onze koffieautomaten? Onze koffie-expert komt graag langs op kantoor, zodat we in alles kunnen meedenken. Hoeveel koffiedrinkers zijn er? Waar komt de machine te staan? Wil je de machine kopen of leasen?

Wil je liever bij ons langskomen? Dat kan! Wij hebben op kantoor een koffiecafé ingericht waar je onze verschillende koffiemelanges kunt komen proeven. Zo weet je zeker dat je op het werk premium koffie drinkt.

MAAK EEN AFSPRAAK

Contact opnemen

Heb je hulp nodig bij het vinden van het perfecte koffieapparaat? Met onze keuzehulp vind je ‘m zo!
icon_fixed_keuzehulp_button
Hulp nodig?