Meer dan koffie

Meer dan koffie

Naast dat je bij ons lekkere koffie kunt bestellen, organiseren we ook workshops met officiële barista’s, en verzorgen we events op locatie met onze mobiele koffiebar.

image_full_width_text_with_image_section

Koffiebar & Events

Onze mobiele koffiebar is inzetbaar op alle soorten evenementen, van sport of bedrijf tot netwerkborrel. We komen graag opdraven om iedereen te voorzien van een lekkere kop koffie.

Wil je onze mobiele koffiebar voor jouw event inhuren? Neem dan contact met ons op en we stellen alles op jouw wensen af!

Koffiebar voor je eigen event?
image_full_width_text_with_image_section

Workshops

Naast het verzorgen van jouw kantoorkeuken vinden we het ook leuk om onze liefde voor koffie te delen. Dat doen we in de vorm van koffieworkshops. Samen met onze SCA-gecertificeerde barista, leer je alles over de smaken en geuren van koffie. Zij leert je ook hoe je de perfecte kop koffie zet.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Boek dan direct een workshop!

Boek direct een workshop!
image_full_width_text_with_image_section

Ons eigen proeflokaal

In ons eigen proeflokaal hebben we alle koffies natuurlijk zelf grondig getest. Bij ons op kantoor zijn we het meest fan van een volle en krachtige espresso, met een klein bittertje op het eind. In die perfecte espresso mengen de chocoladetonen zich met een zachte, fruitige frisheid.

Daarom gebruiken wij op kantoor de Superior bonen. Ben je benieuwd welke bonen jij het lekkerst vindt? Kom langs in ons proeflokaal en proef het zelf!

Maak direct een afspraak

Contact opnemen

Heb je hulp nodig bij het vinden van het perfecte koffieapparaat? Met onze keuzehulp vind je ‘m zo!
icon_fixed_keuzehulp_button
Hulp nodig?