Onze Branderij

image_full_width_text_with_image_section

Welkom in onze ambachtelijke koffiebranderij, waar passie en vakmanschap samenkomen om de meest verfijnde koffie-ervaring te creëren.

Onze toewijding aan kwaliteit begint met de keuze van de beste koffiebonen via direct trade, waardoor we een directe relatie hebben met de koffieproducenten en de hoogste kwaliteit kunnen waarborgen.

In het hart van onze koffiebranderij staan vier indrukwekkende koffiebranders, die elk een unieke rol spelen in het creëren van onze kenmerkende smaken.

Twee van deze branders hebben een capaciteit van 120 kilo, waardoor we grotere hoeveelheden kunnen branden met behoud van precisie en consistentie.

De 50 kilo brander voegt flexibiliteit toe aan ons productieproces, terwijl de 12 kilo brander ons in staat stelt om te experimenteren en kleine batches te creëren met uitzonderlijke aandacht voor detail.

Bij elke branding streven we ernaar om de unieke eigenschappen van elke koffieboon te onthullen en te versterken.

Ons ervaren team van brandmeesters combineert traditionele methoden met moderne technologie om de perfecte balans van smaak, aroma en body te bereiken.

image_full_width_text_with_image_section

Met onze ambachtelijke benadering van het branden van koffie streven we ernaar om elke kop koffie een onvergetelijke ervaring te maken, waarbij de nuances van de herkomst en het vakmanschap van het brandproces duidelijk naar voren komen.

Ontdek de rijke wereld van koffie in onze bruisende koffiebranderij, waar elke boon met zorg en aandacht wordt behandeld om een ongeëvenaarde koffie-ervaring te leveren.

We nodigen je uit om de passie voor koffie te delen en te genieten van de vruchten van ons toegewijde werk bij elke slok.

Welkom in de wereld van onze ambachtelijke koffiebranderij, waar kwaliteit en smaak samenkomen op unieke en verrukkelijke wijze!

Contact opnemen

Heb je hulp nodig bij het vinden van het perfecte koffieapparaat? Met onze keuzehulp vind je ‘m zo!
icon_fixed_keuzehulp_button
Hulp nodig?