Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Café Y Más, Cafe del Corazon

Een heerlijke kop koffie op de werkvloer. Recht vanuit het hart! Dat is waar Café Y Más voor staat. Onze automaten, ingrediënten en de snelle betrouwbare technische service zijn de fundering van ons bedrijf. We nemen de tijd voor persoonlijk advies en verzorgen met passie een koffievoorziening op maat, van klein tot groot, van horeca, kantooromgevingen tot sportvereniging.

Café Y Más is een jong, informeel, commercieel maar vooral energiek bedrijf. Ons team bestaat uit jonge ondernemende collega’s die klaar staan voor de klant en altijd op zoek zijn naar nieuwe kansen in de markt.

Creativiteit en commercieel inzicht!

Dagelijks houd jij je bezig met het aannemen van bestellingen, het opmaken van overeenkomsten, het inregelen van leveringen en het verzorgen van de facturatie. Eigenlijk ben je verantwoordelijk voor het gehele orderproces. Vanaf het binnenkomen van de order tot het leveren, factureren en verzorgen van de aftersales. Een mooie bijkomstigheid zou zijn als je al wat kennis hebt van website onderhoud (WordPress) en social media. Bij Café Y Más is geen dag hetzelfde, daarom weet je goed structuur in je werkzaamheden aan te brengen en maak je een CRM systeem snel eigen.

Daarnaast weet je klanten goed te adviseren over ons productassortiment, om zo de klantwaarde te verhogen. Het is dus belangrijk om de klant te leren kennen en de verdieping op te zoeken.

Heb jij nu al zin om het contact met onze klanten op te zoeken? Ben je niet bang om in de telefoon te kruipen? En krijg jij energie om voor onze klanten alles tot in de puntjes te verzorgen? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Wat vragen wij?

Bij Café Y Más is het druk! Daarom zijn we op zoek naar iemand die zo snel mogelijk kan beginnen en aan de slag wil. Het zou mooi zijn als je al wat ervaring hebt in het ondersteunen van sales / accountmanagers. Je bent leergierig, kunt zelfstandig werken maar je werkt ook graag samen met je collega’s voor de beste resultaten. Naast al het harde werken is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid, want successen vieren we samen! Een potje darten, tafelvoetballen of een borrel na werktijd, alles is mogelijk, zolang jij maar lekker in je vel zit!

Voor deze leuke baan zoeken wij iemand met:

 • beschikbaarheid voor tenminste 24 uur
 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
 • een duidelijke en prettige telefoonstem;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • ervaring met CRM systemen en het Microsoft Office pakket;
 • de volgende persoonskenmerken: accuraat & gestructureerd, gedreven, gemotiveerd, uitstekende communicatieve vaardigheden, enthousiast, energiek, creatief, ondernemend en klant- & servicegericht.

 

Standplaats

In deze functie ben je werkzaam op onze locatie in Wijchen (Bijsterhuizen).

Wat bieden we jou!

 • uitzicht op een vast dienstverband;
 • een goed vast salaris;
 • 25 vakantiedagen;
 • eindejaar bonus
 • een leuke baan binnen een enthousiast en gezellig team!

 

Wanneer alle gestelde doelstellingen behaald zijn, gaan we met iedereen op dienstreis! Ga jij mee?

Interesse / solliciteren?

Heb je interesse én voldoe je aan het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet via maarten@cafeymas.nl.

 

Hulp nodig?