Over Café y Más

Het begin…..

Koffie was altijd iets voor later. Ik stelde mezelf dan voor op een strand op een Spaans terras, waarbij ik uitkeek op een turkooisblauwe zee. Koffie was voor thuis. Ik zou dan rustig mijn krant kunnen lezen, terwijl de koffie heerlijk geurend binnen handbereik stond.

Koffie was en is een passie die ik vooral met rust en genieten associeerde. Maar hoe vaak krijg je op het werk een beleefd, maar slap kopje koffie aangeboden? Dat kon beter.

Koffiebaas

Ik wilde óók op mijn werk genieten van een fijne kop koffie. Koffie is voor mij namelijk veel meer dan alleen een cafeïneboost. Ik ontdekte dat er veel te kiezen is. Het type bonen, het branden van de bonen en de koffiemachine zijn slechts enkele aspecten die belangrijk zijn voor de smaak van de koffie. Door deze zoektocht kan ik nu ook op mijn werk genieten van een smakelijke kop koffie. En dat gun ik andere mensen natuurlijk ook!

Koffie is meer dan alleen mijn hobby. Koffie is nu ook op het werk smaakvol. En mijn werk ís nu koffie, want genieten kan overal. Juist met koffie!

Saludos,
Branko, oprichter van Café Y Más

Fietsende Barista

In het weekend stap ik graag op de gravelfiets om de dagelijkse werkzaamheden even helemaal los te laten. Tijdens de gebruikelijke tussenstop bij een café of restaurant rusten we uit om even lekker bij te komen en te genieten van een goede espresso. Vol goede moed en nieuwe energie fietsen we dan weer verder.

Koffie geeft me een geluksmoment en het gevoel van vrijheid! Het is, net als het fietsen, een passie geworden!

Saludos,
Maarten, fietsende barista

fietsende barista

Ons team

We zijn met Café Y Más begonnen om onze liefde voor koffie met zoveel mogelijk mensen te delen. Koffie van horecakwaliteit naar de werkvloer brengen, dat is ons doel.

We zijn als team dan ook altijd bezig om meer te leren over koffie en koffie zetten, zodat we klanten overal mee kunnen helpen.

Goede bonen, onze eigen branderij en de juiste machines creëren samen de perfecte kop koffie voor bij jou op kantoor.

Hulp nodig?