Café y Más onderscheidt zichzelf in de koffiebranche door onze superieure kwaliteit koffiebonen, automaten en service. Om deze kwaliteit keer op keer te kunnen leveren stellen wij hoge eisen aan onze koffiepartners.

Onze medewerkers hebben veel kennis over de koffiemarkt en blijven zich verdiepen in alles wat met koffie te maken heeft. Bovendien zijn zij deskundig en transparant in hun advies welke op maat geleverd wordt.

Tenslotte is de facturatie eenduidig, omdat u per kop koffie betaalt. Geen verborgen kosten.

Wilt u vrijblijvend met ons kennismaken, neem dan contact met ons op of bezoek ons Grand Café.

 

Café Y Más, het begin…

Koffie was altijd iets voor later. Ik stelde mezelf dan voor op een strand op een Spaans terras, waarbij ik uitkeek op een turkooisblauwe zee. Koffie was voor thuis. Ik zou dan rustig mijn krant kunnen lezen, terwijl de koffie heerlijk geurend binnen handbereik stond. Koffie was (en is) een passie die ik vooral met rust en genieten associeerde, want hoe vaak worden mij dagelijks beleefde, doch slappe kopjes koffie aangeboden?

Totdat ik óók op mijn werk wilde genieten van een heerlijke kop koffie. Koffie is immers voor mij veel meer dan alleen een cafeïneboost? Ik ontdekte dat er veel te kiezen is. Het type bonen, het branden van de bonen en de koffiemachine zijn slechts enkele aspecten die belangrijk zijn voor de smaak van de koffie. Deze zoektocht leidde ertoe dat ik nu ook op mijn werk kan genieten van een smakelijke kop koffie.

Koffie is niet meer alleen mijn hobby. Koffie is nu ook op het werk smaakvol. En mijn werk ís nu koffie, want genieten kan overal. Juist met koffie!

Saludos,

Branko