De koffie-apparatuur van Melitta Professional Coffee Solutions biedt uw gasten wat zij van u mogen verwachten: uitmuntende kwaliteit. Uitstekende service in een ontspannen sfeer zorgt voor een optimale gastvrijheid: een wonderbaarlijk genot, dat lang in herinnering blijft.

Bedien uw gasten met uw geheel eigen koffiebeleving, ze zullen ervan genieten!

Als vooraanstaande fabrikant van koffiemachines met een wereldwijde verkoop is Melitta Professional Coffee Solutions een erkende en complete aanbeider in het premium segment. Of het nu gaat om hotels, restaurants, kantoren, bistro’s of om de zorgsector, zij zijn uw ideale partner: doelgericht, servicegericht en met uitsluitend professionele techniek.

HYGIËNE

Alle koffievolautomaten van Melitta Professional Coffee Solutions zijn HACCP-gecertificeerd door een neutraal keuringsinstituut. De reinigingsmiddelen zijn uiteraard geschikt voor levensmiddelen en biologisch afbreekbaar.

WATER BESPAREN

Bij koffiemachines kan vooral bij het reinigen en spoelen water worden bespaard. Vanwege de noodzakelijke hygiëne zijn de mogelijkheden hier echter beperkt. Door een permanente technische optimalisering van de reinigingsprocessen slaagt Melitta er toch nog in om verder water te besparen.