FRANKE

Een perfecte kop koffie kan bijna elk moment mooier maken. Leren van restaurantexploitanten, koffiebranders en koffieliefhebbers heeft ons geholpen innovatieve en efficiënte producten te creëren voor u, uw werknemers en uw klanten. Dat is de kennis en passie die ons inspireert en duwt om Make It Wonderful te maken.

Heerlijk veelzijdig

Of het nu een traditioneel café, een bedrijfskantine of een tophotel is: het prachtige assortiment van Franke Coffee Systems is voorzien van de perfecte koffiemachine om aan alle eisen te voldoen – en koffiegenot met constante barista-kwaliteit.

Elke Franke-koffiemachine zit vol echte passie voor koffie en 100 procent Zwitsersheid. Het productportfolio biedt de ideale oplossing om aan al uw wensen te voldoen. Vul uw ruimte met het verleidelijke aroma van perfect gebrouwen koffie.

Trakteer uw personeel af en toe op een moment van puur genieten terwijl ze werken – met een heerlijke speciale koffie uit ons veelzijdige koffiezetapparaat zonder gedoe. U zult zien dat dit gebaar van waardering uw personeel motiveert en zorgt voor een prettige werksfeer.

Hulp nodig?