ETNA

ETNA Coffee Technologies ontwikkelt en produceert koffiemachines en levert deze aan ons. Wij leveren de ingrediënten en verzorgen de service. Of het nu verse bonen of instant producten zijn, de ETNA koffiemachines zetten er een heerlijke kop koffie, cappuccino of chocolademelk van. Dat is ook onze passie. En dat mag u proeven! Bij ETNA heeft u de keuze uit 4 zettechnologieën: espresso, instant, filter en vloeibaar concentraat. Er is altijd een koffiemachine die past bij uw organisatie.

Geproduceerd in Nederland

De koffiemachines vinden hun weg naar de eindgebruikers in kantoren, industrie, horecalocaties e.d. In de afgelopen 25 jaar heeft ETNA een productportfolio opgebouwd met koffiemachines die gebruik maken van 4 zet technologieën. Op het gebied van espresso technologie werken zij samen met een Zwitserse partner, Braumann.

ETNA is gevestigd in Doetinchem. Hier ontwikkelen en produceren zij alle machines. Dit betekent dat de kwaliteit gewaarborgd is met 100% Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. De passie leidt ertoe dat zij steeds opzoek zijn naar de beste technologieën, materialen en machines voor de perfecte kop koffie. Ervaring met de koffietechnologieën zetten zij in om onze ingrediënten optimaal tot hun recht te laten komen.

Hulp nodig?