Koffieautomaten

We leveren verschillende soorten koffieautomaten, zodat je altijd een automaat hebt die past bij jouw kantoor. De verschillen zitten vooral in het aantal kopjes koffie en de extra’s, zoals een ingebouwde melkopschuimer.

We hebben de automaten zelf uitvoerig getest, dus we weten zeker dat uit elke machine een goede kop koffie komt.

ETNA

Deze modellen kunnen op vier verschillende manieren koffie zetten. Espresso, instant koffie, filterkoffie en liquid. De machines worden gemaakt in Doetinchem en zijn er in vier uitvoeringen. Drie verschillende groottes, en een speciale uitvoering met een ingebouwde melkopschuimer.

Zo kun je altijd een automaat kiezen die past bij de grootte van je bedrijf. In combinatie met onze heerlijke bonen zorgen de ETNA-machines voor een fantastische kop koffie onder werktijd.

FRANKE

De koffieautomaten van FRANKE staan niet alleen op kantoren, maar ook in de horeca. De machines maken koffies van barista-kwaliteit, maar doen ook meer dan dat. Cappuccino’s en latte machiato’s zijn voor deze machines geen uitdaging.

De FRANKE heeft vier verschillende uitvoeringen en een extra model speciaal voor espresso. De machines zijn daarom zowel geschikt voor grote als kleine bedrijven.

WMF

Het Duitse WMF maakt koffieautomaten die je vooral in de horeca tegenkomt. Deze automaten kun je zonder twijfel vol in het zicht zetten, want het Duitse bedrijf heeft design hoog in het vaandel staan. De automaten zijn natuurlijk niet alleen leuk om te zien, maar zetten ook allerlei soorten koffies.

Met een WMF in de bedrijfskantine is er voor ieder wat wils. Deze koffieautomaten zijn er in vier uitvoeringen, waarvan één speciaal voor espresso.

wmf1100scym

AEQUINOX

AEQUINOX is een gloednieuw bedrijf dat nu al naam heeft gemaakt in de koffiewereld. De twee automaten zijn een mooie én duurzame toevoeging aan je kantoorkeuken. Model Sumatra is geschikt voor kantoren tot 30 medewerkers, terwijl Java ook gebruikt kan worden in een café.

Koffie genoeg dus! Beide apparaten werken met capsules, dus koffie zetten is heel eenvoudig.

YUNIO

YUNIO koffiemachines zijn meervoudig onderscheiden voor hun gemakkelijke en intuïtieve bediening.

Deze koffiemachines zijn ideaal voor op kantoor, voor horecazaken en zelfs voor thuis. Ze zijn degelijk en compact gebouw, de bonen worden gemalen door duurzame keramische maalschijven en de machines zijn voorzien van een volautomatisch reinigingssysteem.

FAEMA

Faema is wereldleider op het gebied van traditionele espressomachines.

Al sinds 1945 houdt het Italiaanse Faema zich bezig met de ontwikkeling en productie van traditionele espresso pistonmachines. Met een wereldwijd marktaandeel van 25% is Faema koploper in design en techniek. Faema biedt een breed assortiment handmatige espressomachines. Deze zijn allemaal uitgerust met het wereldberoemde Faema thermosifon-systeem: de beste waarborg voor een constante watertemperatuur.

 

Heb je interesse?

Heb je interesse in een van onze koffieautomaten? Onze koffie-expert komt graag langs op kantoor, zodat we in alles kunnen meedenken. Hoeveel koffiedrinkers zijn er? Waar komt de machine te staan? Wil je de machine kopen of leasen?

Wil je liever bij ons langskomen? Dat kan! Wij hebben op kantoor een koffiecafé ingericht waar je onze verschillende koffiemelanges kunt komen proeven. Zo weet je zeker dat je op het werk premium koffie drinkt.

IK WIL OOK HEERLIJKE KOFFIE!